Harga Mutlak

‘bedane wong elek karo wong ngganteng kuwi opo toh, luk?’ (bedanya orang ganteng ma orang jelek tuh apa?)

‘lek wong ganteng iku relatif, ganteng raine lek elek atine yo elek. trus lek wong elek iku yo mesti elek’

‘opone?’

‘mbuh…’

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s